Persoonlijke ontwikkeling

"I-opener" ondersteunt de psychologie, samenwerking en communicatie van mensen. U vergroot uw zelfkennis en u schat de eigenschappen van anderen snel in. Samenwerking verloopt beter als mensen elkaars gedrag begrijpen. Communicatie is effectief als de ander begrijpt wat u wilt en in actie komt. U krijgt de ander in actie.

U breidt het programma uit met "Ray of Light": Coaching, Persoonlijke ontwikkeling of Teamontwikkeling. U ont-dekt uw mogelijkheden en die van uw team. In de praktijk komen mensen en prestaties immers het beste tot hun recht als zij doen wat zij willen en kunnen. Astrix consult focust op het positieve en samenwerking in het hier en nu; voor de uitstraling van u en uw organisatie. In "Ray of Light" spelen mensen: de sterren (*=asterix) van de hemel.

Een bijzondere vorm van beweging is de "Fascinatiecascade". Dit programma mobiliseert fascinatie van mensen in resultaat voor de organisatie. Fascinatie, inspiratie en eigen waarden zijn steeds meer de factoren om mensen in beweging te krijgen en toegevoegde waarde voor de organisatie te scheppen. Wij hebben een passie voor excellente service en leiderschap op basis van waarden.